Hajdú-Bihar Vármegyei Temetkezési Vállalat

MÉLTÓSÁGGAL, SZERETETTEL
Több mint hatvan éve a lakosság szolgálatában!

Tisztújító Közgyűlés az OTEI-nél


Az Országos Temetkezési Egyesület és Ipartesület új elnöksége már nyáron teljes erőbedobással folytatja a szervezet megújulási programját - jelentette be Horváth József, az OTEI régi-új elnöke, akinek a budapesti tisztújító közgyűlésen egyöntetűen öt évre újra bizalmat szavazott a magyar temetkezési szakma legrégebb óta működő szervezete.

Nagy érdeklődés kísérte az OTEI soron következő tisztújító közgyűlését, amelyet Budapesten, a BTI Zrt. Fiumei úti kormányvárójában tartottak. Az OTEI tagsága elismerve az előző elnökség által kihirdetett és sikeresen megkezdett megújulási stratégiát, öt évre ismét bizalmat szavazott az elnöknek és az új tagokkal is megerősített elnökségnek. A tisztújító közgyűlés egyhangúlag felhatalmazta a társadalmi szervezet felelősségteljes munkáját ellátó tisztségviselőit, hogy folytassák a temetkezési szakma imázsának erősítését, a magyar kegyeleti kultúra értékeinek gondozását.

A tisztújító közgyűlés döntésének értelmében a következő szakemberek önkéntes munkájára számíthat az elkövetkező félévtizedben a temetkezési szakma:

Elnök: Horváth József. Az elnökség tagjai alphabetikus sorrendben: Dr. Gerencsér Balázs, Dr. Ladocsy Géza, Józsa István, Kari Irén, Marján Tibor és Pölczman Árpád. 
Társult tagok képviselői az új elnökségben: Balogh Károly, a Magyar Temetkezési Kellékgyártók és Forgalmazók Egyesülete (MATEK), Nagy Gábor, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kegyeleti Szervezetek Egyesülete, Szurgyi Barnabás, Temetkezési Vállalkozók Dunántúli Egyesülete, Puskás Béla, Dél-Dunántúli Temetkezési Egyesület, Tóth Zoltán, Magyarországi Krematóriumok Szövetsége és Varga József, Magyar Temetőfenntartók és Üzemeltetők Egyesülete.

A tisztújító közgyűlés megköszönve dr. Gerencsér Balázs és munkatársainak három éven keresztül elvégzett önzetlen munkáját új Ellenőrző Bizottságnak adott bizalmat.
Elnök: Dorogi János, tagok Kiskós Ferenc és Nyakas Gábor.

Az OTEI egy-egy értékes emléktárggyal búcsúzott két korábbi tagjától, megköszönve Szekrényes András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Vállalat korábbi igazgatójának és Boros Árpád, a Csongrád Megyei Kegyeleti Kft. ügyvezető igazgatójának munkáját.

Végül az OTEI közgyűlése felvette tagjai sorába a Vestfrost Kft-ét és az Emléktárgy Kft-ét.

(forrás:otei.hu)

Önök életük fájdalmas pillanatában találkoznak munkatársainkkal, akik kellő felkészültséggel, empatikus és tapintatos magatartással igyekeznek segítségükre lenni.

TOP