birolab.panaweb.hu
Keresés a tartalomban:

Cégünkről


A Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat 1949-ben alakult, így a megye legrégibb kegyeleti feladatokat ellátó vállalkozása. Alapítója és egyben tulajdonosa, ötvenhét Hajdú-Bihar megyei települési Önkormányzat. A vállalat feladata a közvagyon működtetése, vagyis a közt szolgáló vállalati tevékenység végzése. Ezzel a cégformával biztonságot tudunk garantálni a szolgáltatásunk igénybe vevőinek. Az alapítók kezesként felelnek a vállalat kötelezettségeiért, ami cégünk hosszútávú működésének egyik fontos garanciája.

A platinummal ezzel a csodálatos tulajdonságokkal bíró ritka fémmel szeretnénk jelezni cégünk megújult arculatát. Úgy dolgozunk, hogy szolgáltatásaink kiállják az idő próbáját, és hogy, velünk mindenki, mindenkor elégedett legyen.

 
Szolgáltatásunk bevételének jelentős részét  Kegyeleti Közszolgáltatási szerződések keretein belül temetők és ravatalozók üzemeltetésére, fenntartására,  temetők fejlesztésre fordítjuk. Fontosnak tartjuk szolgáltatásunk könnyű elérhetőségét, a gyászoló családokkal való személyes találkozást, ezért a megyében huszonkét településen temetésfelvételi irodával állunk a lakosság rendelkezésére.

Az együttérzés, a segítőkészség kifejezését a gyászoló hozzátartozók joggal elvárják azoktól, akikkel a szolgáltatás igénybevétele során kapcsolatba kerülnek. A temetés végtisztesség, amit a halottal szemben tanúsítunk, egyszeri és megismételhetetlen. A kegyeleti gondoskodás nagyon sok mindent magába foglal, a halott szállításától egészen a hant elkészítéséig, majd azon túl: a végső nyughely, a temető gondozását, ápolását is.

A vállalat vezetőjeként kiemelten fontosnak tartom a kegyelet teljes munkavégzést és a hozzátartozó infrastruktúra megteremtését, a kegyeleti kultúra színvonalának emelését. Céljaim megvalósítását társaságunk nagy szakmai gyakorlattal rendelkező hatvan dolgozója segíti.

Kizárólagos hatáskörünkbe tartozik:

  • a temetési időpont kitűzése
  • a sír kijelölése
  • a sírnyitás
  • a temetőn belül az elhunyt szállítása a sírig
  • a sír behantolásaHajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat

Méltósággal, szeretettel
Több mint hatvan éve állunk
a lakosság szolgálatában.

Kapcsolat

Cím: 4025 Debrecen, Arany János u. 40.
Tel: +36 (52) 417-711
Fax: +36 (52) 417-154